آیا می دانید تفاوت عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در چه چیز هایی است و چه زمانی مورد استفاده قرار می گیرد؟ عکاسی تجاری امروزه جزء نیاز های کسب و کار های مختلف می باشد. ما در این جا قصد داریم شما را با تفاوت این دو سبک عکاسی آشنا سازیم تا در حیطه کاری خود از بهترین روش عکسبرداری کمک بگیرید.

شباهت عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در اهدافشان است، هر دو هدف اصلی شان تجارت است اما نحوه‌ی معرفی محصول مد نظر و نوع نمایش شان کاملا متفاوت می باشد. از آن جاییکه نوع عکس برداری و قرار دادن تصاویر در محل مناسب نکته‌ی مهمی در جلب توجه کاربر است، پیشنهاد می کنیم در رابطه با نوع عکس برداری و محصول مد نظر خوب به متن زیر توجه نمایید.

عکاسی تبلیغاتی چیست؟

با پیدایش و رواج عکس برداری تبلیغاتی بسیاری از کسب و کار های مجازی رونق یافتند. این عکس های که به سبک تبلیغات در معرض دید قرار می گیرند باید بسیار جذاب باشند و با تخصص و خلاقیت گرفته شوند. عکاسی تبلیغاتی زیر مجموعه ای از عکاسی صنعتی است.

با وجود تصاویر بسیاری که در اینترنت و فضای مجازی وجود دارد، شاهد محصولاتی هستید که در حال استفاده می باشند. این تصاویر با المان های جذاب به بهترین شکل ممکن گرفته می شوند تا با خلاقیت کافی به نمایش گذاشته شوند. این تصاویر تبلیغاتی مهارت عکاس در عکس برداری را نمایان می کنند.

پشت کل عکس های تبلیغاتی داستانی وجود دارد پنهان! شما به عنوان یک عکاس تبلیغاتی با آن که در حال ارائه‌ی خدمات و فروش محصول مد نظر هستید، اما داستان هایی را بکار می گیرید که جذابیت محصول شما را چند برابر کند و انگیزه‌ی خرید را برای مشتری تقویت نماید. در واقع انواع جلوه های ویژه، دکور، تنظیمات نور و رنگ ها با المان های جذاب به کار برده می شوند تا در نهایت یک محصول به جذاب ترین حالت ممکن در فضا هایی مانند شبکه های اینستاگرام به نمایش در بیاید.

عکاسی صنعتی چیست؟

در عکسبرداری صنعتی تنها هدف عکاس نورپردازی حرفه ای برای به نمایش گذاشتن سوژه است. عکاس صنعتی باید مهارت بالایی در تمرکز دوربین داشته باشد. در ساده ترین حالت ممکن می توان به عکس هایی اشاره نمود که بک گراند سفید دارند و به جز سوژه و هدف اصلی هیچ المان کمکی در عکس وجود ندارد.

در سایت های مختلف معمولا از روش عکسبرداری صنعتی استفاده می کنند. این عکس ها هر چند در نگاه اول ساده بنظر می رسند اما باید از تجهیزات مناسبی استفاده شوند تا از ایجاد هرگونه فضای تاریک و سایه در عکس پرهیز شود. بعد از عکس برداری این عکس ها باید دوربری شوند و تنظیمات نور و رنگ به درستی روی آن ها اعمال گردد.

تفاوت عکاسی صنعتی و تبلیغاتی

همانطور که در متن فوق اشاره کردیم در هر دو سبک عکسبرداری هدف فروش محصول و به نمایش گذاشتن آن است اما تفاوت عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در نوع بیان و نمایش آن هاست که تفاوت ها را ایجاد می کند. در عکسبرداری تبلیغاتی برای نمایش عکس، داستانی را طراحی می کنیم اما در عکسبرداری صنعتی سوژه در ساده ترین حالت ممکن با تجهیزات خاص عکسبرداری می شود.

 عکاسی صنعتی

محصول کامل و با جزئیات در معرض دید مشتری قرار می گیرد و تنها تمرکز عکاس روی هدف و سوژه مد نظر می باشد. هیچ المان خاصی به کار برده نخواهد شد.

عکاسی تبلیغاتی

در این روش با خلاقیت به مشتری عکس ها را به نحوی نشان می دهند که، کاربر احساس کند جای محصول در کنار او خالی می باشد. شاهد به کار بردن عناصر جدید و جذاب برای ایجاد انگیزه خرید هستیم.

امروزه شاهد چهار نوع عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در دنیای واقعی می باشیم. این دو روش عکس برداری بر اساس مدل های مختلف کسب و کار دارای زیر مجموعه هایی می باشند. هرچند روش تبلیغاتی زیر مجموعه های بیشتری به نسبت سبک عکس برداری صنعتی دارد.

۱)عکاسی از محصولات مد و فشن؛

یکی از بزرگ ترین صنایع در سراسر دنیا مد و فشن می باشد. هر روزه شاهد انواع متفاوتی از محصولات در این حوزه کاری می باشیم. در حال حاضر عکاسی صنعتی و تبلیغاتی طرفدار بسیاری در این زمینه ها پیدا کرده است. اصلی ترین هدف عکاس به نمایش گذاشتن پوشاک یا اکسسوری ها می باشد.

در عکسبرداری تبلیغاتی می توان محصول مد نظر را روی تن یک فرد یا مانکن قرار داد.  اما در عکسبرداری صنعتی مجاز هستید که محصول را با یک بک گراند سفید به تصویر بکشید و تمرکز روی جزئیات محصول از زوایای مختلف باشد.

۲)عکاسی از غذا و خوراکی ها؛

 در شبکه های مجازی شاهد انواع رستوران های کوچک و بزرگ هستید که توسط فود بلاگر ها انواع مدل های غذا را تبلیغ می کنند. درست است! با استفاده از عکسبرداری تبلیغاتی کاربر را مجاب به خرید محصول می کنید. بعضی از این عکس ها به نحوی حرفه ای گرفته می شوند که مشتری می تواند از راه دور طعم و مزه‌ی دلچسب غذا را حس کند.

۳)عکاسی از محصول؛

بسیاری از کسب و کار ها برای به نمایش درآوردن و فروش بیشتر محصولات از عکسبرداری صنعتی و تبلیغاتی استفاده می کنند. اما، نوع به نمایش گذاشتن این دو روش متفاوت است.

۴)عکاسی معماری؛

در عکاسی معماری هم، ساختمان و منزل مد نظر و اجزای آن به تصویر کشیده می شوند. این عکاسی در دسته‌ی سخت ترین رشته های عکاسی قرار دارد. چرا که، عکاس باید برای نمایش زیبایی ساختمان از زاویه مناسب، نور کافی  رنگ مناسب، کادر بندی حرفه ای و اندازه‌ی استاندارد استفاده نماید.

اگر به دنبال بازاریابی و فروش بیشتر محصولات هستید، مطمئنا بکارگیری یکی از دو روش عکس برداری صنعتی و تبلیغاتی می تواند گزینه‌ی مناسبی محسوب گردد. در عکس برداری صنعتی دوربری اهمیت بسیاری دارد و باید با مهارت کافی در بک گراند سفید بدون هیچ سایه روشنی تصویر به نمایش گذاشته شود اما در روش عکسبرداری تبلیغاتی با استفاده از عناصر کمکی می توان تصاویر بسیاری را به نمایش گذاشت. در این روش خلاقیت حرف اول را می زند. برای ثبت عکس های هنرمندانه و حرفه ای میتوانید در دوره حضوری آموزش عکاسی در کرج شرکت کنید.

ابزار عکاسی صنعتی و تبلیغاتی

این دو سبک عکسبرداری به منظور ادامه حیات خود به رقابت می پردازند و برای هر دو روش ابزار های قدرتمند با فناوری جدید هر روزه در حال تولید و بروز رسانی می باشند. برای مثال؛ شما یک دوربین دیجیتال را تنها با یک لنز تهیه می کنید. منتها برای به تصویر کشیدن عکس های متفاوت به قدرت زوم خوب و زاویه باز و سریع به منظور ثبت طیف وسیعی از  عکس ها نیاز دارید، پس باید لنز های دیگری را هم تهیه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *